PORTRÉ FOTÓZÁS

PORTRÉ, PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS

MŰTEREMBEN, SZABADTÉREN.

Sokan nem is tudják, de néhány jó minőségű fotó elkészítése nem kerül csillagászati összegbe, akár már 18.000 forintért is elérhető Debrecen területén.

 

A fotók készülhetnek szabadban, műteremben, illetve igény esetén, akár otthoni környezetben is, ha a helyszín szépen berendezett és megfelelően bevilágítható. Pillanatnyilag két műteremben is fotózhatunk, így minden igényt ki tudunk elégíteni.

 

A portfólió szó talán túl hangzatos és sok embert elriaszt. A modelleknek kell portfólió, nem nekem, mondhatják erre, némiképp joggal. Ne is nevezzük annak, legyen inkább fotósorozat.

Minőség

Egy fotósorozat állhat néhány portré fotóból, de állhat ötven képből is.


Az ügyfél, vagyis Te döntöd el! Ma, mikor már a gyerekeknek is fényképezőgépet nyomnak a kezébe karácsonyra, sokan - tévesen - megelégszenek a kis kompakt gépek, mobiltelefonok, táblagépek zajos, pixeles, színhibás fotóival.

 

Akiknek csak az céljuk, hogy néhány fotót feltöltsenek a közösségi portálokra, hogy az ismerősök lássák, hogy legutóbb merre jártak a nyaralás során, megörökítsék, hogy a hétvégén hol szórakoztak, megmutassák, hogy tegnap este mit főztek vacsorára, azoknak természetesen nincs szükségük ilyen fotózásra.

 

MINŐSÉG, PRECIZITÁS, SZÉPSÉG

 

Akik viszont azt mondják, hogy szeretnének maguknak, a rokonoknak a gyermekükről, magukról néhány minőségi fotót, amit akár fél méteres méretben is ki tudnak nyomtatni, akkor jó helyen járnak.

De ha csak az a cél, hogy néhány szép fotót tölts fel a közösségi oldalakra, tudj megőrizni hosszú évekre, aztán újra meg újra elővenni, nézegetni, akkor is jó helyen jársz.

 

Nem lenne jó 10-20 év múlva, mikor a tévék felbontása már olyan nagy lesz, hogy a mostani mobilos, kompakt gépes fotók csak "maszat méretűek" lesznek a képernyő közepén, akkor is meg tudnád mutatni a gyerekeknek, hogy anya, apa milyen volt? : )

FOTÓZÁS ÁRAK

 

Ahogy említettem, a fotósorozat (ugye mennyivel barátibb ez a szó?) már 18.000 forintért elérhető. 


Ez a kiinduló összeg, ami ritkán lefelé, kevesebb fotó, retusálás nélkül, vagy felfelé is eltérhet.

 

Az induló ár tartalmaz minimum 30 db fotót, amiből minimum 5 fotón lesz retusálás, ebben az esetben a fodrász, sminkes alkalmazása az ügyfél feladata.

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

 

A másik véglet?

200-250 fotó, 50 retusált. Sminkes, fodrász a fotózás idejére (6-8 óra), 4 különböző smink, haj készül. A4 méretű fotókönyv, werkfotók, webalbum, slideshow, szóval szinte minden. Az ára: 180.000 Ft.

 

A kettő között bármi kérhető, vagyis nem akarok csomagokat létrehozni, elmondod mit szeretnél és kiszámolom, hogy mennyibe kerül.

 

Ha van kedved egy kicsit olvasni arról, hogy a fotósnak mibe kerül a fotózás, akkor olvass bele a blogomba...